Polaris a Porrima se seznamují

Máma Prima si svoje děti jak se patří hlídá, z voliérky je nepouští ani na krok. Dokonce ani sama nikam moc nechodí a sedí na stráži.

V kočkáriu jim společnost dělá želvovinová Bublinka a rezavá Evča. Obě jsou moc hodné a chtěly by se kamarádit a třeba tak trochu i „tetovat“, ale Prima na ně syčí a vyhání je z rohu, kde má voliéru s koťaty.

Koťata se dostávají do věku, kdy si pěkně hrají a kdy by si měla zvykat na další kočky. S mámou za zády to ale opravdu nejde. Tak jsem si dnes pro ně došla a Polinka a Porrinka šly na návštěvu za Bee a Štěpánkem.

Polaris a Porrima na navsteve

Nové hračky je zaujaly, v prostoru se rychle zorientovaly, ale jak jsem předpokládala, problém byly kočky. Kupodivu jako kurážnější se projevila Polaris. Když uviděla Bee, hned věděla jak na to. Stoupla si bokem, nafoukla se jak balón, zježila všechny chlupy, zvedla ocas a syčela, co to šlo. Prostě velká zlá kočka. Zato Porrima se lekla a zdrhla za gauč.

Polaris

Pro Bee to byla velká zábava, tak číhala za rohem na Porrimu jako na myš. Jakmile se objevil mouratý čumák, skočila po něm. Takže zatímco si Polinka hezky pohrála, Porinka skoro celý čas proseděla v koutě.

Kotata na gauci

Když se vrátily za mamkou, vrhly se hned na mlíčko, aby ten pobyt ve školce zapily.