Jdi na obsah Jdi na menu
 


Změny v nabídce koček ve třetím lednovém týdnu 2018

Ani tento týden není možné označit jako 100% pozitivní, i když určitá pozitiva bychom našli. 

Tak zaprvé - do nového domova odešel černý kocour Karlík, na kterého se byli zájemci podívat již na konci prosince. Společnosti mu bude dělat slepý pejsek z útulku, což bude po milé zvíře jemné povahy jistě vhodný parťák.

Zadruhé - je zamluvená Malvína! Kočka, která přibyla do inzerce na začátku týdne, a která má velkopanské manýry. Je bílorezavá, pohledná, ale v jídle vybíravá a k ostatním kočkám nesnášenlivá. Co má asi za sebou?

Tím se vyčerpala pozitiva. Špatná zpráva je, že zemřel Janýsek, o jehož nevalném zdravotním stavu jsme informovali v minulém zpravodaji. Ačkoliv testy na leukozu a FIV vyšly s negativním výsledkem, což zavdalo důvod k mírnému optimismu, jeho zdravotní stav se nelepšil - kocourek nežral a byl apatický. V pondělí mu pomohla infuze - kocourek ožil a dokonce sám jedl - ovšem v úterý byl zase smutný a apatický. Odpoledne dostal záchvat podobný záchvatu epileptickému; opět byl převezen na veterinu, kde dostal další infůzi a sedativa. Bohužel, ráno byl nalezen mrtvý :-( Pitva potvrdila změny na játrech a ledvinách, jejichž původ snad vysvětlí pitevní zpráva z veterinárního ústavu.

Měj se za duhovým mostem do možná nejlépe, kocourku Janýsku!