Jdi na obsah Jdi na menu
 


Změny v nabídce koček v prvním únorovém týdnu 2018

Tento týden byl veskrze potěšující, protože kočky pouze ubývaly (a žádná nepřibyla). 

Z depozita ve Václavicích se odstěhoval plachý černý kocour Zoubek. Po cca půl roce v depozitu se na něj konečně usmálo štěstí v podobě rodiny vybavené velkou zahradou a cca tříletou mírně obězní kočkou, která potřebuje rozhýbat :-)

Z depozita v Mníšku pod Brdy odkráčely do nového domova hned čtyři kočky:

Status "v novém domově" potvrdila též želvovinová Pipena, která byla před dvěma týdny umístěna na zkoušku. Panovaly obavy, že osvojitelé její plachou povahu nerozdýchají. Pipka ovšem v novém domově zavětřila životní šanci a začala se chovat přívětive, aby ji majitelé neměli důvod vrátit do depozita :)

Do inzerce sice nezamířila žádná nová kočka, na obzoru jsou ale kočky mířící do depozita od majitelů, kteří se o ně již nemohou starat. Jsou to dvouletá mourovaná kočka Blažena a její kamarád, tříletý mourek Řehoř

Jsou až ze Sokolova, a vyhovovalo by jak jim, tak nám, kdyby se pro ně našel nový domov přímo, bez mezipřistání v domácím depozitu. Pokud víte o někom, kdo by měl zájem o veterinářně ošetřené zvíře z dobrých podmínek (tzn. žádný zablešný chudák z ulice), odkažte ho prosím na tyto dvě kočky.