Jdi na obsah Jdi na menu
 


Změny v nabídce koček v druhém březnovém týdnu

Asi jste si povšimli, že se z naší pravidelné rubriky stala rubrika nepravidelná, to ale neznamená, že by se nic nedělo. Důvodem výpadku byla chřipková epidemie.

Vezměme to stručně, nejprve umístěné kočky:

  • Umístil se Prchlík! Pokud jste už přestali věřit na dobro, například v důsledku dění na naší politické scéně, můžete se chvíli radovat z toho, že dobří lidé stále žijí. Prchlíka se ujala hodná paní, která si od nás před lety brala Babičku, kočku starou víc než deset let. Vzhledem k tomu, že Babi, přezdívaná Kulička, je už na pravdě boží, odhodlala se tato hodná duše k adopci našeho nejdražšího Prchlíka. Dojela si pro něj víc než 100 km a nechala si vše důkladně předvést - přeci jen, je to velká zodpovědnost starat se o dobré fungování kocouřího zažívání :)

A nyní nové přírůstky v nabídce:

  • Sourozenci Fido a Jasana, kteří k nám dorazili jako bytoví, ale z tak nuzných poměrů, že leckterá kočka z ulice je v lepší kondici. Takový zástup blech jsme ještě neviděli a o ušním svrabu se dá říct to samé. Nyní jsou oba slaďouši zbavení vnitřních i vnějších parazitů (byla to fuška, došlo i na koupání), očkovaní proti inf. kočičím chorobám a hledají nový domov, nejlépe společně. Ač jsou to prý sourozenci, kocourek je podstatně větší než kočička, což mu vyneslo zákrok v podobě kastrace.

    S Fidem a Jasanou se potkáte na sobotní umísťovací výstavě, kam z václavického depozita pojede též bíločerná Molly.