Jdi na obsah Jdi na menu
 


Umístěné kočky v prvním říjnovém týdnu

7. 10. 2018

Tak tedy, nejdříve zprávy dobré - do nového domova odešla malinká Lidunka. Sice v novém působišti nebude mít kočičího společníka, ale pořád to pro ni bude lepší, než překočkované depozitum. Doufáme, že pokud bude kočička strádat, obrátí se na nás osvojitelka a pořídí Lidunce kočičího kamaráda.

Zpráva špatná je, že se z umístění vrátil kocour Páťa. Osvojitelé sice pěli chválu na jeho mazlivou a zvídavou povahu, nicméně nebyli ochotní snášet déle, než 36 hodin nafrněnost svých stávajících koček. Je nám líto, že kocourovi nedali víc času - sžívání dospělých koček je na dlouhé lokte, rozhodně déle, než na den a půl, ale to je tak vše, co můžeme dělat. Z "výletu do nového domova" se Páťa vrátil se solidní rýmou, bere tudíž antibiotika.

isabel2.jpg

Mourovaté sestřičky Isabel, Edita a Leny, které se v březnu narodily v našem depozitu, jsou již po kastraci. Všech pět koťat bylo sice zamluvených, ale znáte to - sliby, chyby... Takže pokud by měl někdo zájem o mazlivé, akční a velmi hravé odrostlé kotě, s plnou vakcinací a po kastraci, ozvěte se do libereckého depozita. Po domluvě je možný dovoz zvířete i do Prahy.

Z tochovického depozita odešel do nového domova mourovatý, živý kocourek Xaver.