Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nový domov našel Wiki

Stříbrný mourek Wiki patří mezi partu koček, které znáte z článku Zlokočka Zdická. Krasavec, ale plachý strávil u nás bezmála rok. Podíval se i na jednu umísťovací výstavu, kde obdivován všemi budil respekt svou velikostí a výhružným vrčením.

Udělal určité pokroky - strpěl např. ošetřování oka, poraněného při kočkování s další plachou kočkou, Gábi - ovšem pro návštěvníky depozita zůstával neviditelný. Pokoušeli jsme se mu sehnat bydlo ve stáji u koní, ale bez úspěchu (i stáje jsou už "zakočkované"). Proto nám udělalo velkou radost, když o Wikiho projevila zájem paní Lucie, která si pro něj nakonec dojela 300 km.

Smířena s jeho povahou počítá s tím, že kocoura po měsíci zvykání na "nové doma" vypustí vstříc bezpečnému výběhu, a nechá na něm, zda se stane kocourem vnitřně venkovním nebo čistě venkovním. 

Paní Lucii moc děkujeme za poskytnutí domova s možností výběhu kocourovi, jemuž detence v depozitu opravdu nedělala radost. Stejně tak děkujeme všem osvojitelům plachých koček, kteří svým činem dělají dobrý skutek hned dvakrát. Pokud byste měli zájem se zařadit po bok těchto dobrých duší, dejte nám vědět, rádi se s vámi podělíme o aktuální nabídku plachých koček. Vedle výše zmiňované Gábi hledá liberecké depozitum domov v bytě či domku se zahrádkou též pro černého, aktuálně cca 4měsíčního kocourka Zoubka. Lidi nemusí, kočky miluje.