Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zprávy od nás

Příspěvky

Kozlíkové potěšení

22. 9. 2017

Máme radost, když potěšíme jak kočiny, tak i jejich majitele. Dovolujeme si zveřejnit dopis pobavené paničky a pár fotek rozradostněné kočičky Ofélie. Přejeme jim hodně radosti z naší hračky.

 

Nalezený kocour z Václavic je bez nohy

20. 9. 2017

Starší černý kocour, o jehož nálezu jsme referovali před cca dvěma týdny, přišel o zadní nohu. Z předchozí věty jsem vymazala slovo "bohužel", protože Fanánkovi je bez nohy výrazně lépe. 

 

Sen snů

11. 9. 2017

 

sen-zvirat-2017---aileen-ma-rodinu.jpg

Včera jste nás mohli potkat na 12. ročníku umísťovací výstavy Sen zvířat

Umístilo se 6 z přivezených 9 svěřenců. Domov našla všechna čtyři koťátka Aileen, Bred, Charly i Dag a lumpové Alien a Kája. Zpět domů jsme vezli Matýnka, Akima a Růženku.

 

Holeček a Růženka jedou také na výstavu

9. 9. 2017

Také mourek Holeček a tříbarevka Růženka - stálice našich výstav - se zúčastní nedělního Snu zvířat. Oba by si zasloužili konečně najít nový domov. Přejeme jim, aby to tentokrát vyšlo!

 

Na Sen zvířat pojede Sandy s Jumpíkem

8. 9. 2017

Na nedělní výstavu pojede také naše mourovatá výstavní stálice Sandy spolu s černobílým kocourkem Jumpíkem, kterého si můžete pamatovat z březnové umisťovací výstavy v Praze - Řepích (ale kterého až asi nepoznáte ;-)).

 

Braník sobě 2017

7. 9. 2017

a2_plakat-3.jpg



 

 

Lištík jede na Sen

7. 9. 2017

Třetím kocourkem, kterého již možná znáte, a který se vám představí na umisťovací výstavě Sen zvířat, je Lištík.

listik.jpg

 

Matýnek

6. 9. 2017

Už v neděli se na umisťovací výstavě Sen zvířat budou ucházet o vaši přízeň kočičky, které možná znáte. Jako druhého po Akimovi představujeme srdíčkového kocourka Matýnka.

matynek1.jpg


 

 

Do nového domova odešla Eliška

6. 9. 2017

Mourované kotě, cca tříměsíční, takové "obyčnné". Osvojitelé  nicméně nezaváhali, a tuto milou a klidnou kočičku si odvezli jako společnici k pejskovi a dvěma dětem. 

 

Sen mourovaté abecedy

5. 9. 2017

fourmour.jpg

Aileen, Bren, Charly a Dag

Pokud si nepamatujete, jak jsme k téhle skupině koťátek přišly, přečtěte si článek z června http://www.animalsos.cz/clanky/zpravy-od-nas/koteci-sezona-zahajena.html. (To nám ta mrňata vyrostla, že?)