Jdi na obsah Jdi na menu
 


Medunka v novém domově

Tohle je Medunka. Cca tříletá kočka, která se umístila z únorové výstavě na Plechárně. S osvojitelkou si sedly a Medunka si v novém domově rychle zvykla - a první zprávy jsou veskrze pozitivní´: "Medunka je hrozně milá a hodná kočička." Před návštěvami se sice schovává, ale paničku zahrnuje svou přízní měrou vrchovatou.

Máme velikou radost, protože Medunka v depozitu, nikým nepovšimnuta, prožila skoro rok. Kočička má ráda lidi, ale vzhledem ke své minulosti nestojí o konkurenci jiných koček. Proto je v novém domově jako jediná kočka šťastná a i ostatní depozitní kočky jsou spokojené, že na ně Medunka už nakvašeně neprská :-)

medunka01.jpg

Je pravda, že tento "sňatek" byl domluvený předem a že dcera osvojitelky pečlivě hledala kočičku, která by splňovala zadání "bude spokojená jako jediná kočka v domácnosti". Většina koček totiž potřebuje kočičí společnost. Občas se ale najde samorost, kterému ostatní kočky lezou na nervy. Vždycky se snažíme najít pro naše svěřence domovy takové, aby se v nich cítili dobře, a to zahrnuje jak kvalitní krmení, tak (ne)společnost další zvířeny.